O meni – Marko Vide

Sem specializant psihodinamske psihoterapije v zasebni praksi, po izobrazbi pa diplomant psihoterapevtske znanosti Univerze Sigmunda Freuda na Dunaju ter edukant transpersonalne psihoterapije v programu Dr. Stanislava Grofa.

Sem tudi soustanovitelj Zajčje luknje – Inštituta za psihoterapijo in raziskovanje zdravilnega potenciala spremenjenih stanj zavesti ter nekdanji predsednik Društva za transpersonalno psihoterapijo, predhodnice Združenja za transpersonalno psihoterapijo.

Ker je moje teoretsko in praktično izkustveno ozadje širše od okvirov klasične psihoterapije, svojim  klientom svetujem in pomagam tudi s spoznanji zahodnega zdravilnega zeliščarstva in jungovske arhetipske astrologije ter s tehnikami holotropskega dihanja in vipassana meditacije (čuječnosti).

Moje najljubše področje dela predstavlja pomoč pri težkih anksioznih motnjah in napadih panike, pomoč pri integraciji izkušenj iz razširjenih stanj zavesti, razreševanje kriz psihospiritualne narave, spremljava ob obredih prehoda ter predelava travm, ki izvirajo iz perinatalnega (obrojstnega) in transpersonalnega nivoja nezavednega.

Svojo zasebno prakso izvajam v Ljubljani, v prostorih Inštituta Zajčja luknja na Križevniški ulici 2. Določene oblike svetovanja nudim tudi preko e-pošte, skypa ali telefona.

Za dodatna vprašanja ali naročanja me lahko pokličete na 040 503 923 ali pišete na marko@osmahisa.com.